USD: EUR:
... в Запорожье
Живодерка, яка під Запоріжжям вбивала тварин на камеру, отримала 5 років тюрми

Живодерка, яка під Запоріжжям вбивала тварин на камеру, отримала 5 років тюрми

Живодерка з-під Запоріжжя, яка вбивала тварин на камеру, отримала 5 років тюрми.

Про це повідомляють у обласній прокуратурі.

Правоохоронці встановини, що упродовж 2018-2020 років двоє мешканців Вільнянського району створювали фотозображення та відеопродукцію порнографічного характеру, яку у подальшому розповсюджували за допомогою мережі Інтернет. Крім того, публічним обвинувачем у суді доведено факт знущання жінки над твариною, унаслідок яких настала її загибель, що було знято останньою на відео та у липні 2020 року викладено у соцмережі.

У підсумку 25-річна жінка рішенням суду отримала 5 років та 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займатись діяльністю, пов’язаною з виготовленням та реалізацією фото та відеопродукції на 3 роки. Її співмешканцю суд призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права займатись діяльністю, пов’язаною з виготовленням та реалізацією фото та відеопродукції на 3 роки, встановивши йому іспитовий строк 3 роки.

Наразі, на м’якість призначеного обвинуваченому покарання прокурором готується апеляційна скарга.

Нагадаємо, інформацію про живодерку із Запорізької області поширили в соціальних мережах 6 серпня минулого року. Як стало відомо, дівчина знущалася над котами, собаками, козами, кроликами і т.п. Вбивала їх, душила, нерідко при цьому перебувала в оголеному вигляді. Доступ до своїх відео продавала за 50 євро через кілька груп в «Вконтакте». В результаті дівчину і її подільника затримали правоохоронці.

Одним з перших інформацію про живодерку поширив блогер Андрій Лукін:

У Запоріжжі 84-річна жінка віддала аферистам за знання порчі грошей і золота на 123 тисячі гривень

Нагадаємо, у Олександрівському районі міста дві жінки з різницею у півгодини вистрибнули з вікна квартири багатоповерхівки.


Читайте також:

Український лоукостер запустив у продаж квитки із Запоріжжя на курорт на березі моря

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

4

Валик2021-10-03 00:00:36
Передайте пожалуйста Кристиночке ,что когда она выйдет с отсидки,я ей засуну бутылку в ... и раздавлю Ты сука сядешь у меня на бутылку Тебе не жить ,запомни
виктор2021-03-06 06:40:51
Этих живодеров нужно стерилизовать ,чтобы у них не было возможности размножаться - производить на свет божий таких же уродов !.!.!
R.L.2021-03-04 16:16:05
а за якою статтею термін? якщо "з позбавленням права займатись діяльністю, пов’язаною з виготовленням та реалізацією фото та відеопродукції на 3 роки" - то їх тільки за порно судили, а за тварин - нічого?
Гость2021-03-04 12:08:05
Всего лишь пять лет???? Очень маленький срок за такую невероятную жестокость!!! Надеюсь прокуратура добьется справедливого решения апелляционного суда для этой живодерки.