USD: EUR:
... в Запорожье
Затримання, порожні полиці та плани на перемовини: що зараз відбувається у Приморську, — ФОТО

Затримання, порожні полиці та плани на перемовини: що зараз відбувається у Приморську, — ФОТО

Запорізький журналіст отримав інформацію з території тимчасового окупованого Приморську.

У Приморську щоденно люди збираються на мирні мітинги проти російської окупації, а російські військові затримали вісьмох людей, частина з них – ті, хто намагався доправити до найближчих сіл ліки. Спочатку із затриманими поводилися чемно, але потім з’явилася інформація про знущання та побиття. Міський голова заявив про плани на перемовини з окупантами, аби ті відпустили затриманих.

Рашисти віджали у людей щонайменше 4 авто. З них зняли номери, зараз замість знаків реєстрації змародерені легковики роз’їжджають містечком з літерою Z. Вчора росіяни розгромили місцеву АЗС. Там зберігалися запаси пального для роботи комунальних підприємств та підстанції швидкої допомоги. З паливом – величезні проблеми“, – розповідає журналіст Яків Носков.

З комунальних проблем у місті – відсутність газопостачання. Вода та електрика наразі у місті є. Комунальні служби поки що працюють. Окрім цього, практично відсутній інтернет-зв’язок, а також є проблеми із мобільним оператором “Водафон”.

Полиці магазинів порожні, продукти не завозяться. Розплатитися за товари можна виключно готівкою, яку дістати практично неможливо – до банкоматів величезні черги.


Читайте також:

У Пологах внаслідок обстрілу двом дітям відірвало ноги: окупанти відвезли їх у невідомому напрямку

Гуманітарна криза, мародерство та зруйнована інфраструктура: яка зараз ситуація в окупованих Пологах та Пологівському районі, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0