USD: EUR:
... в Запорожье
Інтерес до

Інтерес до "Мотор Січ": США знову заговорили про запорізький завод

Тимчасово повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор заявив про надії штатів на те, що авіабудівний завод не продадуть китайцям

Вчора, 26 грудня, в Києві з журналістами поспілкувався тимчасово повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор. Під час бесіди він заявив, що у компанії-покупця “Мотор Січі” з Китаю існують фінансові проблеми, в той час як запорізьким заводом зацікавлені ряд “як американських, так і не американських компаній”. Про це повідомляє “Європейська правда”.

Представник США уточнив, що питання продажу стратегічного підприємства ще не закрите, і висловив надію, що зараз “є непоганий шанс переглянути” потенційного покупця.

— Зараз йде пошук інвесторів і вже є кілька компаній, як американських, так і не американських, які зацікавлені. Там реальна зацікавленість, вже проводяться дью ділідженс, візити на завод. Вони перевіряють фінансову ситуацію, — заявив про інтерес до “Мотор Січі” Вільям Тейлор.

Також Тейлор розповів про те, що надходила інформація про проблеми у фінансовому становищі у очікуваного покупця з Китаю. А це може стати головним мотивом перегляду угоди.


Читайте також:

“А де ще брати гроші?”: Богуслаєв прокоментував чутки про продаж “Мотор Січ”

Як у Запоріжжі буде працювати пошта на Новий рік?

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0