USD: EUR:
... в Запорожье
МАУ затримали авіарейс із Запоріжжя та навіть не нагодували пасажирів

МАУ затримали авіарейс із Запоріжжя та навіть не нагодували пасажирів

Для деяких пасажирів авіарейсу Запоріжжя — Київ зірвався відпочинок в Європі, так як в столичному аеропорту вони повинні були пересідати на інші рейси

Вчора, 1 січня, пасажири рейсу Міжнародних авіаліній України (МАУ) Запоріжжя — Київ не змогли вилетіти із Запоріжжя через технічні несправності літака авіакомпанії. Про це одна з пасажирів повідомила “5 каналу”.

Спершу в МАУ говорили пасажирам про те, що виліт затримується через несприятливі погодні умови в столиці, потім сказали, що у літака несправності.

Таким чином, близько тридцяти пасажирів були змушені очікувати виліт в терміналі. Як повідомляють пасажири, від авіакомпанії видали лише по пляшці води, не нагодувавши навіть дітей.

Частина пасажирів самостійно обмінювали свої квитки на найближчі рейси, а інших розселили в запорізьких готелях до сьогоднішнього дня.

Сьогодні, 2 січня, пасажири МАУ вилетіли із Запоріжжя до Києва. Як повідомили “Першому Запорізькому” власні джерела в аеропорту, авіакомпанія прислала інший борт замість несправного, який і доставив пасажирів до столиці.

Також повідомляється, що у деяких пасажирів зірвався відпочинок в Європі, адже 1 січня у них повинна була бути пересадка в столичному аеропорту.

Читайте також:

Підсумки 2019-го: у Запоріжжі добудували новий термінал

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0