USD: EUR:
... в Запорожье
Ворог завдав авіаудару по селу під Гуляйполем

Ворог завдав авіаудару по селу під Гуляйполем

Окупанти вкотре зруйнували житлові будинки мирних жителів, господарські будівлі та гаражі.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю. .

Минулої доби противник здійснював обстріл зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню з цивільної інфраструктури населених пунктів Мала Токмачка, Новоандріївка.

Від авіаційного удару рашистів постраждала Малинівка.

Потужним ворожим обстрілам зазнали с. Верхня Терса, Пологівського району. Російська терористична армія артилерійськими та ракетними ударами завдали часткових руйнувань сімом приватним будинкам. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Також рашисти завдали чергових руйнацій містам Оріхів та Гуляйполі.

Внаслідок артилерійських ударів пошкоджено 4 житлові будинки місцевих жителів, господарські будівлі, гараж та приміщення автотранспортного господарства.

Зазначимо, що масований обстріл Гуляйполя не припиняється вже п’ятий день. У місті багато зруйнованих та пошкоджених житлових будинків, магазинів та різних об’єктів інфраструктури.

Крім того, російські окупаційні війська біля Дорожнянки підірвали дорогу мінами як з боку Поліг, так і з боку Гуляйполя. Глибина руйнувань становить близько півтора метра.

Читайте також:

Наші захисники з «Азовсталі» завадили армії РФ швидко захопити Запоріжжя

У Запорізьку область вже прибуло сучасне озброєння, надане Україні в рамках ленд-лізу – ЗОВА

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

2

Эдуард2022-05-18 12:11:07
Некоторые вопросы в организации деятельности прифронтовых городов Запорожской области нужно доработать. К сожалению не всё получается хорошо не смотря на огромное старания властей.
Чорнобаївка2022-05-17 13:41:40
Коментарі - Майже кожна заява росЗМІ про Україну є фейком та маніпуляцією. Проте цивілізований світ вже не вірить у цю пропаганду і намагається перевіряти усю інформацію.