USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізький підприємець отримав посаду міністра цифрової трансформації, – ФОТО

Запорізький підприємець отримав посаду міністра цифрової трансформації, – ФОТО

Уродженець Запорізької області, запорізький IT-підприємець Михайло Федоров у новому Кабміні отримав посаду віце-прем’єра і очолив створене Міністерство цифрової трансформації.

Про це повідомляє «Перший Запорізький».

Як уже писав «Перший Запорізький» Федоров народився 31 січня 1991 року в місті Василівка Запорізької області. Закінчив факультет соціології та управління ЗНУ. У 2012 році був «студентським» мером Запоріжжя.

У команді Зеленського він відповідав за діджитал-складову виборчої кампанії, був №6 списку партії «Слуга народу».

Вже як член уряду (до речі, наймолодший в історії України), Михайло Федоров збирається реалізувати проект «Держава в смартфоні», в рамках якого планує всі державні послуги зосередити на одному сайті.

Відзначимо, що партнер по бізнесу Федорова, операційний директор SMMSTUDIO Михайло Крячко також пройшов до парламенту і став головою комітету з питань цифрової трансформації.

21 липня в Україні відбулися позачергові парламентські вибори. Результатом цього голосування стала перемога кандидатів від президентської «Слуги народу» практично в кожному мажоритарному окрузі країни. Запорізька область – не виняток. Детальніше про людей, які перемогли на місцевих округах регіону, а також представлятимуть Запоріжжя в списках партій, в матеріалі «Першого Запорізького».

Читайте також: Нова електричка на Бабурку та смертельна ДТП: головні новини четверга у Запоріжжі

0