USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізький мер дав добро на роботу ярмарку перед цирком, але поставив кілька умов

Запорізький мер дав добро на роботу ярмарку перед цирком, але поставив кілька умов

Сьогодні, 18 грудня, під час сесії під час обговорення міський голова Володимир Буряк погодився піти назустріч підприємцям і дозволити роботу ярмарку на площі перед державним цирком. Але поставив кілька умов.

Про це повідомляє кореспондент «Першого Запорізького».

Мер у відповідь на акції базарників і прохання деяких обранців запропонував депутатській комісії з питань підприємництва і торгівлі, профільному управлінням міської ради та депутату Олександру Кобзарюку, який захищає інтереси підприємців, прийняти консолідовану позицію для продовження роботи суботнього ринку.

Володимир Буряк сказав, що робота ринку буде дозволена тільки в тому випадку, якщо там дійсно будуть продавати свої товари виробники, а не перекупники. «Наскільки мені відомо, в Запорожкой області не вирощують кокоси і ананаси», – зазначив мер на заперечення. Ще одна важлива умова – дотримання всіх санітарних і гігієнічних норм.

На наступне засідання міської ради депутатська комісія повинна представити свої пропозиції для продовження роботи ринку. Якщо всі вимоги будуть враховані, ярмарок буде рабет функціонувати далі.

Нагадаємо, сьогодні перед мерією знову мітингували риночники зі стихійною ярмарки перед цирком.


Как в Запорожье проходит бюджетная сессия городского совета, – ФОТОРЕПОРТАЖ   

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

2

Людмила2019-12-18 14:06:14
Цены на ярмарке выше,чем на рынке и в основном одни перекупщики-я давно перестала там скупляться!
Ярмарке возле цирка быть: мэр Запорожья пошел навстречу торговцам и выдвинул несколько условий | Портал Акцент2019-12-18 13:33:16
[…] Об этом сообщает корреспондент «Первого Запорожского». […]