USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізький футбольний клуб «Металург» готується до поєдинку з ФК «Інгулець»

Запорізький футбольний клуб «Металург» готується до поєдинку з ФК «Інгулець»

Дебютний домашній матч сезону в рамках третього туру Першої ліги чемпіонату України з футболу відбудеться вже цієї суботи, 10 серпня, на стадіоні «Славутич-Арена».

Суперник – ФК «Інгулець» – професійний клуб із селища міського типу Петрове на Кіровоградщині, який став фіналістом останнього Кубку України і зустрівся там із “Шахтарем” саме у Запоріжжі.

Готуючись до майбутнього протистояння, футболісти запорізького клубу приділяють час відновленню й посилено готуються до суботньої гри на тренувальній базі на Великому Лузі.

– Настрій у гравців бойовий. Хлопці та тренерський штаб чекають матчу з великим нетерпінням. Сподіваюся, потішимо вболівальників і глядачів, продемонструємо хорошу гру. Заповнені вщент трибуни стадіону підбадьорюють футболістів і налаштовують на перемогу. Тож, наше головне завдання, аби на наступних домашніх поєдинках «група підтримки» зростала, – зазначив головний тренер запорізького «Металурга» Іван Богатир.

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров зазначив, що для всієї футбольної родини міста справдилася давня мрія – Перша ліга стала реальністю.

Матч між «Металургом» та «Інгульцем» розпочнеться в суботу на «Славутич Арені» о 18.00.

0