USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізький блогер виграв конкурс і вестиме влог на ютуб-каналі Суспільного

Запорізький блогер виграв конкурс і вестиме влог на ютуб-каналі Суспільного

Запорізький блогер, колишній очільник «Громадського. Запоріжжя» Тарас Білка здобув перемогу на мистецькому конкурсі з виробництва ютуб-проєктів та вестиме влог на ютуб-каналі Суспільного.

Про це повідомляє «Детектор Суспільного».

Тарас Білка подав заявку на участь в конкурсі за напрямом «влог». Він реалізуватися цей проєкт разом із режисеркою Катериною Марковою. Ведучий має свій ютуб-канал Taras Bilka, на який підписалося 12,4 тис користувачів.

Він єдиний виграв у мистецькому конкурсі з виробництва ютуб-проєктів із 26 поданих проєктів. Переможця визначили 22 грудня.

Як зазначено на сайті Суспільного, основним завданням конкурсу є створення оригінального відеоконтенту, стартовим майданчиком розміщення якого є ютуб-платформа, про формування громадянської ідентичності українців; масштабування України в сучасному світовому контексті; дослідження впливу історії на сучасність і майбутнє; розвиток ефективного суспільства; вивчення інструментарію критичного мислення; дослідження локальних ідентичностей; сприяння збільшенню інтересу молоді до України.

За напрямами «ток-шоу», «експлейнер» та «пізнавальна програма» переможців не визначено.

За умовами конкурсу, переможець отримає можливість створити контент, який опублікується на цифрових платформах АТ «НСТУ» до кінця 2022 року. Контент, створений переможцем конкурсу, буде публікуватися на новому ютуб-каналі Суспільного «Антропологія».


Читайте також:

У Запоріжжі у 2022-му на реконструкцію скверів та парків витратять більше 100 мільйонів гривень: де саме розпочнуть будівництво

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0