USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізька область остаточно потрапила у «червону» карантинну зону

Запорізька область остаточно потрапила у «червону» карантинну зону

З п’ятниці, 9 квітня, на території Запорізької області вводять «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомивміністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«За результатами Державна комісія вирішила встановити: з 00 години 00 хвилин 09 квітня 2021 р. «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької та Хмельницької областях. Також застосувати на території Запорізької та Хмельницької областей обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки», – повідомив Немчінов.

Запорізька область має всі шанси для переходу до «червоної зони» – міністр Чернишов

Нагадаємо, як раніше заявив мер Володимир Буряк, в міських лікарнях ліжка «ковідних» відділень заповнені вже на 82%. Саме через спалах COVID-19 з 3 квітня в обласному центрі офіційно ввели жорсткий карантин з великою кількістю нових обмежень.

Нагадаємо, у Запорізькій області щеплення проти коронавірусу вже зробили більше 11 тисяч людей.

За останню добу в Запорізькій області зареєстрували 730 нових випадків захворювання COVID-19, через ускладнення померли ще 14 осіб.


Читайте також:

Запорізьку область з робочим візитом відвідає міністр розвитку громад і територій

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0