USD: EUR:
... в Запорожье
 В одному з таборів на запорізькому курорті вожатий виявився педофілом: в поліції розповіли подробиці

В одному з таборів на запорізькому курорті вожатий виявився педофілом: в поліції розповіли подробиці

Працівник табору посеред ночі зайшов до кімнати і зняв з 10-річної дівчинки нижню білизну, торкався руками її статевих органів і фотографував це на мобільний телефон.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

Вчора, 12 серпня, в поліцію звернулася жінка 1988 року народження. Вона розповіла, що в одному з таборів Бердянська вожатий здійснював розпусні дії відносно її 10-річної дочки.

Збоченцем виявився 18-річний киянин, який навчався в одному зі столичних ВНЗ.

У поліції розповіли, що вночі 12 серпня вожатий зайшов до кімнати до чотирьох дівчаткам, і вважаючи, що діти сплять і його ніхто не бачить, почав приставати до дитини.

«Молода людина зняв з однієї з дівчат нижню білизну, торкався руками її статевих органів і фотографував це на мобільний телефон», – йдеться в повідомленні поліції.

Зараз правоохоронці готують повідомлення про підозру молодій людині і найближчим часом йому оберуть запобіжний захід.

Нагадаємо, будівництво на низовий частини балочного мосту між Хортицею та правим берегом Запоріжжя вже завершили на 80%. Триває армування плити проїжджої частини моста, після чого відбудеться бетонування. Завершення робіт на балочному мосту має відбутися в кінці жовтня. Рух транспорту планують відкрити до кінця року.

Читайте також:

У Запоріжжі на Хортиці з допомогою величезного крану встановили найвищий флагшток для державного прапору, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У Запоріжжі на Хортиці до Дня незалежності будують новий стадіон, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

ЗП2021-08-14 15:51:51
Следак,а при чем тут гейропа? Это твой до сих пор совковый рэжим,где пэдофилов кстати всегда было дофига,порно то небыло как и секса же в союзе,вот и ходили по дворам да общагам снимая штаны в кустах и дергая своими причендалами перед детьми и бабами.
следак2021-08-13 13:43:45
Та ни, все по еврогэйськи. Мама с дочкой нэ хочуть у ЕС? Заставим.