USD: EUR:
... в Запорожье
Запоріжжя отримає 35 млн євро: на що підуть ці гроші

Запоріжжя отримає 35 млн євро: на що підуть ці гроші

Міська влада Запоріжжя та Міжнародна фінансова корпорація IFC підписали договір про залучення до бюджету міста 35 млн євро. Про це повідомляє пресцентр Запорізької міськради.

Ці кошти місто спрямує на реалізацію низки програм. Серед них реалізація проєкту «Розумне місто», оновлення рухомого складу міського електротранспорту та спеціальної дорожньої техніки, реконструкція одного з міських парків. Очікується, що місто почне отримувати кошти вже цього року.

Для сфери громадського транспорту в рамках додаткового фінансування місто придбає тролейбуси з автономним ходом, електробуси, а також відкриє 3 нових тролейбусних маршрути. Окрім цього, також планується модернізація тягових підстанцій та спецтехніки, що обслуговує електротранспорт. У місті збільшать кількість “розумних зупинок” з інформаційними табло.

Для більш якісного обслуговування міських доріг будуть  закуплені вакуумні підмітальні машини та механічні установки, а також комбіновані дорожні машини.

Планується реконструкція парку Трудової Слави. У результаті в Запоріжжі з’явиться сучасний парк у центрі міста. Для його обслуговування передбачається закупівля сучасної техніки. Також запланована реконструкція ділянки автодороги по вулиці Тиражній.


Читайте також:

В Запорізькій області священик освятив море, пляж та продавця креветок, — ВІДЕО

Мешканка Бердянська допомогла знайти зниклого 11-річного хлопчика із Запоріжжя

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Ответ Местному2021-07-04 02:49:00
С 3,14 3дят, как всегда!
Тень на плетень2021-07-01 08:14:48
Говорите, "подписали договор о привлечении в бюджет города 35 млн евро" ? Что значит "привлечение" ? ? ? Говорите прямо: деньги дают взаймы под грабительский процент да ещё с кабальными политическими условиями (слегка завуалированное вмешательство во внутренние дела Украины) !
Местный2021-06-30 18:48:53
Разворуют.