USD: EUR:
... в Запорожье
Замголови Запорізької обласної ради нагородили

Замголови Запорізької обласної ради нагородили "яйцем"

Депутат Запорізької обласної ради Владислав Марченко, який займає посаду уповноваженого з гендерних питань виконавчого апарату облради, отримав антинагороду за сексистський пост у соціальній мережі.

Представники громадських організацій оголосили лауреатів антипремії “Це яйце” за сексистські висловлювання серед політиків та сексистський матеріал у ЗМІ.

Серед претендентів на антинагороду був Владислав Марченко, який у липні цього року опублікував на сторінці у соцмережі пост (який згодом видалив) за авторства невідомої людини, в якому жінок у юбках міні назвали “проститутками”, до яких треба відповідно ставитися, а “дівчата-королеви”, повинні одягатися скромно.

Мешканки Запоріжжя, а згодом і з різних куточків України, приєдналися до флешмобу #забулазапитатьумарченка, під яким публікували відверті фото.

Нагадаємо, що Владислав Марченко двічі ставав героєм скандалів. Вперше він заявив, що ЛГБТ-спільнота активно нав’язує українцям і суспільству цінності, які прямо суперечать християнській моралі. Також заступник голови облради поставив в приклад українській владі африканську країну Уганду, де з 2014-го геї піддаються жорстким переслідуванням, в тому числі і через багаторічні тюремні терміни.

Читайте також: Міс Україна-Всесвіт з Запоріжжя виступила на конкурсі у США, — ФОТО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

1

Арсений2019-12-12 13:35:50
Марченко прав. Этих пидарасов и проституток развелось немыслимо много и принудительно сокращать их кол-во власти обязаны. Каждому из нас не хочется видеть в их числе своих детей. Сегодня, даже провластные и силовые структуры наполнены огромным кол-вом кадров с гей-клубов.