USD: EUR:
... в Запорожье
Забрали гроші, одяг та їжу: у Мелітополі окупанти взяли в полон 22 мирних мешканців

Забрали гроші, одяг та їжу: у Мелітополі окупанти взяли в полон 22 мирних мешканців

Майже всіх полонених відпустили, але в одного з них російські військові відібрали авто, і мелітопольець не втрачає надії, що зможе повернути свою машину. Усіх мелітопольців, котрі хочуть виїхати з міста, закликають бути максимально обережними.

Про це повідомляє Мелітопольська міськрада.

 У мелітопольців, які хотіли виїхати до Запоріжжя, окупанти відібрали автомобіль та усі гроші. Без усього нажитого майна залишилася сім’я мелітопольця Едуарда. Разом із сином він хотів виїхати з Мелітополя до Запоріжжя 28 лютого. Проте покинути захоплене місто чоловікам не вдалося – на блокпосту військові РФ відібрали у них машину, всі гроші, ноутбук, мобільні телефони, одяг та їжу. Більше того – самих мелітопольців взяли у полон.

“На першому блокпостці у нас відібрали ноутбук і попередили: далі можуть не пропустити. Ми вирішили спробувати. Не доїхали до Зеленого гаю, як нас зупинили близько 10 військових з автоматами. Змусили лягти на землю і розпочали обшук. Забрали мобільні телефони, гроші – близько 6500 гривень, авто, потім натягнули на голови шапки, посадили у вантажівку і повезли у бік Новобогданівки. 1 березня привезли на мелітопольський аеродром. Нас було 22 полонених. – розповів Едуард.. Мелітопольець досі не може оговтатися від пережитого, але не втрачає надії повернути свій автомобіль – “Мерседес” (“Корч”) оранжевого кольору з держномером АР 4731. Окупанти повідомили чоловіка, що машина залишилася на тому блокпосту, а ноутбук вони не повернуть, але на запитання, чи можна забрати “Мерседес”, Едуарду загарбники так і не відповіли.

Як же писав «Перший Запорізький», на 14-ту добу героїчного протистояння російському вторгненню військові та жителі Запорізької області продовжують вести оборонну операцію проти окупантів. Захисники завдають вогневих поразок ворожим наступальним підрозділам у складі 3 батальйонних тактичних груп та стійко утримують рубежі.

Читайте також:

«Прикриваючись «зеленим коридором», російські солдати пересувають свої війська», – голова Запорізької області

У Мелітополі тисячі городян, незважаючи на погрози окупантів, знову вийшли на акцію протесту, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0