USD: EUR:
... в Запорожье

Як зловити більше риби в Big Catch Bass Fishing від Blueprint Gaming та залишитися непереможеним

Автомати в жанрі “Рибалка” подобаються багатьом користувачам, тому новинка від Blueprint заслуговує на увагу. У Big Catch Bass Fishing, випущеному 29 червня 2023 року розробники залишили лише стандартну сітку 5х3 з 10 фіксованими смугами. Щодо символів та бонусних опцій, ситуація дещо інша.

Насамперед кожен елемент консолі відповідає тематиці. При цьому вона забезпечує прийнятні показники: середньо-висока волатильність та варіативний RTP у 93-96% з урахуванням рівня. Тест гри можна провести на демо казино, де зібрані слоти відомих компаній.

Якщо ж, готовність до ризику вище середнього, на обертання допускається вклад від 0.10 до 100 кредитів. Нарівні з цим, гравці матимуть можливість замінити звичайні значення Вайлдами, запустити фриспіни та виграти джекпот. До речі, максимальний виграш у “Великому ловці риби” становить х10 000 до ставки.

Декор гри та основні можливості базового рівня

Гравців завжди приваблює деталізація азартних ігор, тому любителі рибалки оцінять Big Catch Bass Fishing. Тут вони зможуть вийти в спокійне озеро, де мешкає безліч видів риби. Щоб отримати гроші, треба зібрати від 3 до 5 символів таких типів:

  • Значки від 10 до A принесуть х5 або х10 за 5 позицій;
  • “Акваріум з 4 рибами”, х1, х5 і х20;
  • “Сховище для снастей” збільшує ставку в 2, 10 або 50 разів. Символи “Стрекози” платять стільки ж;
  • Щодо “Вудки”, вона здатна принести х2.5, х15 або х100;
  • Так само вважаються “Катер” і Рибак з уловом” (Дикий). Вони додають х0.5, х5, х20 або х200 за 2 – 5 символів. “Риба, що потрапляє на гачок” – Скаттер.

Враховуючи ці показники та актуальну тему, в якій досягла успіху Blueprint, слот гідний включення в особистий список гемблерів. Принагідно, він добре запускається на мобільному телефоні. Так, що платна або безкоштовна гра завжди буде доступною.

Умови переходу до бонусних опцій

Для Big Catch Bass Fishing характерний чіткий поділ на основну та бонусну гру. Наприклад, Вайлди можуть перекинутися на котушки лише під час бонусних обертань. Але в цьому випадку вони обіцяють гравцеві ще більше грошей.

По суті, у цій грі є лише фріспіни, але перед запуском їх можна покращити. Це можливо завдяки налаштуванню вибору риби, де пропонується кілька бонусів. Це: +скаттери, збір грошових хештегів, Non-Cash та Fisherman, повторні обертання та інше.

Після отримання Скаттера та Грошового символу значення збираються. Отримавши 2, 6 або 10 іконок Рибалки, гравцю стають доступними: 10 фріспінів + множники х2, х чи х10. Обертання нараховуються при кожному випаданні названих комбінацій Розкидів. Цей рівень можна запустити без очікування, заплативши х100 від початкового вкладення.

Принагідно, незалежно від варіанта запуску бонусу, шанс отримати джекпот нікуди не зникає. Так, що можна виграти до х10 000 до ставки, набравши більше фріспінів та підсилювальних виборів. При цьому почати краще з безкоштовної версії, яка допоможе продумати подальші кроки.

0