USD: EUR:
... в Запорожье
 Як проходить Всеукраїнський флешмоб єдності у Запоріжжі, - ФОТО, ВІДЕО

Як проходить Всеукраїнський флешмоб єдності у Запоріжжі, - ФОТО, ВІДЕО

Сьогодні жителі Запорізької області продемонстрували свою згуртованість, єдність та вірність ідеалам незалежності. 

Про це повідомляє пресслужба Запорізької облдержадміністрації та очільник області Олександр Старух у своєму телеграм-каналі.

Згідно з наказом Президента України Володимира Зеленського 16 лютого відтепер стане офіційним святом – Днем єднання. Сьогодні у Запоріжжі та області відбулася низка заходів, яка об’єднала запоріжців і показала, що українці будуть захищати національні інтереси.

На каскаді фонтанів «Райдуга» Олександр Старух долучився до розгортання державного прапору України розміром 20х50 м, і закликав зберігати спокій та підтримувати як своїх військових, так і свою Україну. Учасники заходу разом заспівали гімн України.

Також у День єднання державний прапор замайорів на найвищому флагштоці на на Кургані Єдності на Хортиці у Запоріжжі.

У свою чергу запорізькі поліцейські підтримали та долучилися до Всеукраїнського флешмобу єдності. Біля Головного Управління обласної поліції урочисто піднято Державний Прапор України. На вулицях міста працівники поліції вітали громадян на знак єднання, дарували синьо-жовті стрічки. А з нагоди відзначення  нового державного свята, службовий автотранспорт поліції  сьогодні прикрасили прапорці державних кольорів.   

Сьогодні в День Єднання в КЗ ВІАМЗ “Садиба Попова” також розгорнули прапор, який майорів над бухтою Балаклава в Криму. Його привезли у 2014 році в Запоріжжя, і він став постійним учасником Майдану.

КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» також долучився до флешмобу.

Нагадаємо, 16 лютого о 18:00 активісти зберуться на Майдані героїв біля Запорізької облдержадміністрації на захід, який назвали “Віче: Запоріжжя чинитиме спротив!”.

Читайте також:

Донецьк може бути щасливим тільки в єдиній Україні – Ахметов

У 2022 році Метінвест інвестує в Україну 1,2 млрд доларів

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

5

Україна єдина!2022-02-19 12:34:27
Мотня це ти була мiж ногами у тата коли трахав твою мамку,ось таке чудо і з'явитися нікому не потрібне! А Україна понад усе!
хортичанка2022-02-18 19:41:58
Какое ты в ж...пу "Хортица", ты мотня.
Хортица2022-02-18 13:26:36
Слава Украине! Героям Слава! Смерть русским фашистам!
Его превосходительство2022-02-17 13:36:57
Война-то гибридная. Ай-яй-яй, «российская агрессия»! Так какого черта вы попёрлись убивать свой же народ на восток, вместо того чтобы идти и отвоевывать Крым? Наверное, потому, что в Крыму реально стоят российские войска, в отличие от востока! Были б там, на Донбассе регулярные российские войска, и было бы намерение оккупировать всю Украину — российские танки бы уже возле Ужгорода катались, а нынешнее "руководство" Украины висело бы на столбах возле замка Паланок как военные преступники, устроившие братоубийственную войну с единственной целью — попилить военные бюджеты и додерибанить страну. Но на самом-то деле позиция России прагматична и проста: Россию полностью устраивает тот бардак, который здесь происходит. Они своим обывателям показывают на Майдан и его последствия как на живой пример и говорят: вот к чему приводит прыганье по майданам, вот что либералы за деньги США и Евросоюза готовят для вас !
Доброзичливець2022-02-16 14:54:09
Це дуже добре, що з кожним днем упорених стає все менше і менше, а розумних все більше!