USD: EUR:
... в Запорожье
Виселили всіх людей: ворог захопив гуртожиток у Запорізькій області, щоб заселити туди російських військових

Виселили всіх людей: ворог захопив гуртожиток у Запорізькій області, щоб заселити туди російських військових

У тимчасово окупованому Мелітополі та Михайлівці вчора пролунало кілька сильних вибухів. Російська армія зазнала втрат. Водночас окупанти продовжують звозити живу силу в тимчасово окупований Мелітополь, який російські загарбники обрали адміністративним і логістичним центром.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

У тимчасово окупований Мелітополь продовжують прибувати російські загарбники. Місцеві жителі відзначають збільшення ворожого транспорту та військових, у тому числі перевдягнутих у цивільний одяг.

«В одному з районів Мелітополя вони захопили черговий гуртожиток, який належить нашому вищому навчальному закладу. Виселили звідти всіх студентів, хто там проживав навіть у тимчасовій окупації та заселили туди військових», — зазначив Іван Федоров.

У Михайлівці вчора, 29 травня, прогриміло 4 потужні вибухи. «Бавовна» відбулася там, де завжди було скупчення ворожої техніки та концентрація особового складу.

«Ми розуміємо, що десятки російських військових уже більше не будуть проти нашої держави воюватимуть. І точно, у найкращому разі, не дуже здорові повернуться до себе додому», — сказав мер Мелітополя.

Увечері того ж дня у Мелітополі пролунав вибух неподалік від ліцею №19 та окружної дороги, де ворог захопив чергові приміщення для розміщення своїх військових.

На Запоріжжі ворог вирив окопи, в яких поміститься й техніка.


Читайте також:

Ворог завдав авіаційних ударів по Запорізькій області.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0