USD: EUR:
... в Запорожье
Ворог забороняє фермерам працювати на полях у Запорізькій області: подробиці

Ворог забороняє фермерам працювати на полях у Запорізькій області: подробиці

Готуючись до контрнаступу Збройних сил України, російські військові мінують усі поля та дороги на тимчасово окупованих територіях. Наразі російські загарбники взялися мінувати територію в районі селища Веселе Мелітопольського району.

Про це повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Окупанти мінують поля та ґрунтові дороги в районі селища. Місцевим фермерам російські загарбники заборонили працювати на полях.

«Тепер фермерам, яких спочатку змусили засіяти землю, забороняють працювати на полях», — пише Іван Федоров.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» між Михайлівкою та Орлянським на півночі окупованої частини регіону, російські загарбники мінують поля. Місцеві жителі помітили гусеничний мінний загороджувач ГМЗ-3. За 20 хвилин ворожа техніка може засіяти протитанковими мінами смугу завдовжки один-два кілометри.

Російські пропагандистки ЗМІ публікують фото та відео мінувань на територію та повідомляють, що таким чином вони створюють оборону

Мінують окупанти не лише поля, а й територію поблизу Енергодару. При цьому абсолютно нехтують безпекою людей. Жителів Енергодару закликають бути максимально обережними. З початком «дачного» сезону люди можуть наступити на міну на власному городі або дорогою до нього. Також є ймовірність, що при обробці землі люди зачеплять нерозірваний снаряд.

У Бердянському порту ворожі судна: окупанти намагаються вивезти вкрадене зерно.


Читайте також:

Зруйновано житлові будинки, постраждало фермерське господарство: ворог атакував Запорізьку область, — ФОТО.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram

0