USD: EUR:
... в Запорожье
Військові рф атакували міста Запорізької області винищувачами

Військові рф атакували міста Запорізької області винищувачами

Російські окупаційні війська продовжують знищувати Гуляйполе та Оріхів. Міста щодня під ворожим вогнем. Сьогодні були завдані чергові авіаційні удари.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко. 

«Зранку 11 квітня ворог вдарив знову по Гуляйполю авіаційною керованою ракетою. Поранених та загиблих в наслідок ранкового удару немає. Є деякі руйнування цивільного житла», — зазначив Юрій Малашко. 

Він додав, що  в Запорізькій області ворог найчастіше обстрілює Оріхів й Гуляйполе. Ці міста під прицільним вогнем ворожої авіації, керованих та не керованих ракет, в тому числі артилерії.    

Також, керівник Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що вдень російські літаки Су-35 завдали авіаційні удари по Оріхову та Гуляйполю. Наразі втрати уточнюються.

Доповнено: 

Як розповіли у Запорізькій обласній військовій адміністрації, зранку 11 квітня ворог здійснив масований удар по лінії розмежування в Запорізькій області.

По 2 керовані ракети запущено російською авіацією по цивільному сектору в Оріхові та Гуляйполю, а також атакували артилерійськими снарядами Степногірськ. 

На щастя, без постраждалих.

Прямим влучанням знищено будинок: російські загарбники атакували Запорізьку область, — ФОТО.


Читайте також:

Ракетний удар по Запоріжжю: стало відомо про стан жінки, яку дістали з-під завалів будинку.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0