USD: EUR:
... в Запорожье
Увага: завтра в Запоріжжі тестуватимуть систему оповіщення за допомогою СМС

Увага: завтра в Запоріжжі тестуватимуть систему оповіщення за допомогою СМС

Йдеться про розсилку SMS повідомлень в разі загрози виникнення або виникнення надзвичайної ситуації.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

Заради безпеки громадян облдержадміністрацією постійно проводиться робота по вдосконаленню системи оповіщення (інформування) населення про загрозу виникнення та/або виникнення надзвичайної ситуації. У зв’язку з цим, на сьогоднішній день, опрацьовується питання про притягнення до реалізації зазначеного можливостей операторів мобільного зв’язку «Київстар», «Водафон», «Лайфселл», а саме: розсилка SMS повідомлень в разі загрози виникнення та / або виникнення надзвичайної ситуації.

З цією метою 31 серпня 2021 орієнтовно з 11.00 до 13.00 буде проведено вибіркове тестування відправки SMS повідомлень жителям міста Запоріжжя, будуть перебувати в районі площі Фестивальній.

Запорожців просять з розумінням поставитися до проведення даного заходу (отримання SMS розсилок), адже вказане проводиться для вашої безпеки.

Нагадаємо, в Запоріжжі біля одного з кафе на Набережній стався конфлікт між чоловіками, який закінчився стріляниною. Двоє запоріжців відкрили стрілянину по опонентам, в результаті чого п’ятеро людей отримали поранення. Стрільців поліція оперативно розшукала і затримала.

Читайте також:

Восени на Хортиці з’явиться спортивна зона європейського типу, – ФОТО

На Донбасі снайпер убив бійця із Запоріжжя: без батька залишилися двоє дітей

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0