USD: EUR:
... в Запорожье
Вламуються у квартири та відбирають майно: окупаційна влада Запорізької області посилила комунальний терор

Вламуються у квартири та відбирають майно: окупаційна влада Запорізької області посилила комунальний терор

Багато об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у Бердянську перейшли на обслуговування до російських банків. Деяких голів ОСББ росіяни змусили це зробити, а деякі стали колаборантами. Тепер бердянцям, які мають борги за комунальні послуги, погрожують конфіскувати майно та заселити в їхні квартири та будинки окупантів та колаборантів.

Про це повідомляють у Бердянській міській військовій адміністрації.

Не всі мешканці тимчасово окупованого курортного міста платять за комунальні послуги. Хтось не має на це грошей, а хтось виїхав з окупації. Глави ОСББ і окупанти посилаються на оголошення, підписане самопроголошеною місцевою «владою», в якому зазначено, що неплатоспроможні та безгосподарні квартири будуть передані в муніципальну власність міста, згідно з російським законодавством, вламуються у квартири жителів, які виїхали з окупованої території, і відбирати майно за так звані борги.

Як повідомляє Бердянська партизанська армія, цього разу жертвами стали мешканці будинку номер 110/27-а по Мелітопольському шосе.

«Голова будинку спільно з окупантами зламує житло бердянців, які покинули місто, мотивуючи свої дії «неоплатою боргів». Все вкрадене майно йде «на благо РФ»», —  повідомляє партизанська армія.

У Бердянській міській військовій адміністрації рекомендують усім жителям окупованого міста зберегти документи на житло та майно

«Дуже важливо зараз усім бердянцям зберегти документи на житло та майно: впорядкувати папери, зробити фотокопії та зберегти в декількох джерелах (наприклад, на електронній пошті, в месенджерах тощо). Якщо ж ваші права вже порушили самоуправством, то надішліть заяву до Нацполіції електронною поштою. Після деокупації правоохоронці розберуться і з цими злочинами, і з колаборантами», — повідомляють у Бердянській МВА.

Російські загарбники облаштували нову військову базу у Запорізькій області.


Читайте також:

Рівень смертності зашкалює: як живе окупована громада у Запорізькій області.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0