USD: EUR:
... в Запорожье
Відзавтра для запоріжців запустять катери та автобуси до садово-городніх ділянок

Відзавтра для запоріжців запустять катери та автобуси до садово-городніх ділянок

Відзавтра, 1 липня, запоріжці зможуть безкоштовно дістатися до своїх дач автобусами та катерами.

Перевезення здійснюватимуться за кількома традиційними напрямками, сказано на сайті міськради. Катери розпочнуть перевозити містян на дачі з 1 липня. Автобусні перевезення розпочалися вже з сьогодні, 30 червня. Як і в попередні роки, для запоріжців пільгових категорій проїзд безкоштовний.

Крім того, щоб запоріжцям було зручніше добиратися до річкового порту, будуть організовані додаткові автобусні та тролейбусні рейси. Це:

  • Тролейбусні рейси для вивозу жителів міста з річкового порту за напрямками: Дніпровський район (зупинки «вул. Піщана», «Арматурний завод», «Бородінський мкрн»), Комунарський район («Сімферопольське шосе», «4-й Південний мкрн»), Заводський район («Павло-Кічкас»);
  • Автобусні рейси для підвозу та вивозу жителів міста з річкового порту за маршрутом загального користування №38 «БК ЗАлК-Аптека (вул. Рубана)» від зупинки «пр. Металургів» через пр. Соборний, вул. Портову, вул. Незалежної України (вул. Рекордну), пр. Металургів до зупинки «БК ЗАлК».

Розклад руху транспорту до садово-городніх ділянок:

Розклад руху пасажирських суден ДП «Адміністрація річкових портів» на приміських лініях м. Запоріжжя у сезон 2020 року з 01.07.2020

Читайте також: До кінця карантину кафе та заклади в Запоріжжі працюватимуть до 22-ї години

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

1

Читатель2020-06-30 20:56:47
И на фига мне теперь тащиться на дачу, если нечего на ней собирать, так как ничего не было посажено весной?