USD: EUR:
... в Запорожье
Відомий український спортсмен передав військовим медикам якісну амуніцію від Групи Метінвест

Відомий український спортсмен передав військовим медикам якісну амуніцію від Групи Метінвест

Відомий український спортсмен та громадський діяч Денис Силантьєв  передав військовим медикам якісну амуніцію від Групи Метінвест Ріната Ахметова та Вадима Новинського.

Лобове скло – розбите, кузов – прошитий уламками від російських снарядів: так виглядає єдина машина військових медиків, яка у червні виїхала із Сєвєродонецька. Начальник лікувального відділення медичної роти бригади ЗСУ Олег К. каже: медики завжди готові прийти на допомогу – на полі бою, у підвалі чи так званих стабілізаційних пунктах вони рятують життя.

«Коли 24 лютого почалась широкомасштабна війна, я прийняв рішення відновити свою службу у ЗСУ для того, щоб надавати допомогу нашим пораненим військовослужбовцям, – розповідає він.

Якісна амуніція – вкрай важлива для військових медиків. Днями компанія Метінвест закупила для медичної роти, яку очолює пан Олег, 15 бронежилетів та касок. Передавав сучасну амуніцію волонтер, призер Олімпійських ігор Денис Силантьєв.

«Сьогодні ми приїхали, щоб від компанії Метінвест Ріната Ахметова та Вадима Новинського передати військовим медикам комплекти індивідуального захисту – бронежилети, каски для того, щоб вони на передовій, у гарячих точках, там, де ведуться обстріли, були захищені, – зазначив волонтер, призер Олімпійських ігор (2000 р.), громадський діяч Денис Силантьєв.

Нова амуніція не лише захистить від уламків снарядів, а ще і допоможе медикам бути більш мобільними.  Сумарно компанія Метінвест забезпечить захисників України понад 100 тисячами бронежилетів.

«Ця амунікація – така, яка нам, медикам, дуже знадобиться. Оскільки вона компактна, гарного класу захисту. І це нам буде дуже гарно допомагати, – каже начальник лікувального відділення медичної роди бригади ЗСУ Олег К. – Звичайно, без допомоги українців, свідомих українців та бізнесу, без допомоги волонтерів нам було би значно важче».

Нагадаємо, підтримка наших захисників – ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції та інших силових підрозділів – є вкрай важливим напрямком допомоги Групи Метінвест, бізнесів SCM, Фонду Ріната Ахметова та футбольного клубу «Шахтар».

Оборонці стабільно отримують від соціального відповідального бізнесу сучасну амуніцію, автотранспорт, дрони, спеціальні технічні засоби (тепловізори, далекоміри, камери тощо), фортифікаційні споруди, одяг і взуття, аптечки й турнікети, рації, пальне й інші необхідні їм речі й девайси. 

Відомий український спортсмен побачив, як у Запоріжжі тепло зустрічають вимушених переселенців з окупованих територій, – ВІДЕО


Читайте також:

Допомога на 2,7 млрд грн: бізнеси SCM, Фонд Ріната Ахметова та ФК «Шахтар» продовжують підтримувати Україну та українців

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0