USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі рецидивіст вбив жінку й в третій раз потрапить за ґрати, — ФОТО

У Запоріжжі рецидивіст вбив жінку й в третій раз потрапить за ґрати, — ФОТО

Чоловік вже був двічі судимий за вбивства й провів у в’язниці 24 роки

Пізно ввечері 23 грудня в парку “Кремлівському” на правому березі Запоріжжя сталося вбивство. Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіціі України в Запорізькій області.

Люди знайшли тіло жінки без ознак життя. Прибулі на місце події поліцейські встановили, що 41-річна жінка померла від множинних ножових поранень.

На місці вбивства працювали навіть керівники нацполіціі області. Поліцейським швидко вдалося встановити особу жертви, а також вбивці. Ним виявився 52-річний чоловік, який вже двічі був судимий за вбивства.

” На встановлення особи нападника та обставин події був орієнтований весь особовий склад карного розшуку. Протягом доби працівники Управління карного розшуку спільно з поліцейськими Дніпровського відділу поліції встановили особу та місцезнаходження фігуранта. Зловмисником виявився рецидивіст, двічі раніше судимий за скоєння умисних вбивств мешканець Запоріжжя 1967 року народження, який загалом провів у місцях позбавлення волі 24 роки”, — розповів заступник начальника ГУНП-начальник кримінальної поліції Руслан Невожай.

Поліцейські встановили, що чоловік в парку завдав жінці декілька ударів ножем, після чого вкрав її речі та зник.

Підозрюваного у вбивстві затримали. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За умисне вбивство та розбій тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Ubijcza-reczedivist

Читайте також:

У Запорізькій області в квартирі знайшли чоловіка з ножем в серце

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

1

Анонист2019-12-26 18:04:13
Какой на хрен 15,пожизненно,он через 15 лет выйдет и 4 завалит