USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі розшукують чоловіка, стрілявшого у власника ресторану

У Запоріжжі розшукують чоловіка, стрілявшого у власника ресторану "Венеція", — ФОТО

Поліція оголосила в розшук жителя Комунарського району за замах на вбивство

Як ми вже повідомляли раніше, в ніч з 19 на 20 січня, після конфлікту відвідувача і власника ресторану “Венеція”, який стався в самому ресторані, чоловік підстеріг свого кривдника вже біля його будинку по вулиці Культурної, і вистрілив в нього з карабіна.

Власник закладу був госпіталізований в лікарню, а відвідувач-зловмисник зник. Поліція встановила особу нападника. Орієнтуванням по згаданої поділився глава громадської організації «Пошук зниклих дітей» Олександр Курінний на своїй сторінці в Facebook.

Стріляв чоловіком виявився 36-річний Павло Голдін, що проживає в Запоріжжі по вулиці вагонів, 41-А.

Всіх, хто може знати будь-яку інформацію про місцезнаходження Павла Голдінова просять повідомляти за телефонами: 0669831602, 0984118887 або 102.

Читайте також:

У Запоріжжі затримали сутенерку, яка вербувала дівчат для роботи в Туреччині, — ФОТО, ВІДЕО

Вдарив у груди ножем: в запорізькому супермаркеті ледь не зарізали співробітника, — ВІДЕО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

3

вася2020-01-24 08:26:17
опять волонтьори!
из Запорожья2020-01-21 13:53:15
В этой ситуации, явно, что то не так... Что то умалчивается... 1. Ул.Культурная, на которой, как сообщено в ориентировке, "совершено покушение на убийство двух граждан", находится в паре кварталов от ресторана "Венеция". Это частный сектор. Чтобы "подкараулить" нужно знать под каким двором. Более того, ул.Вагонная (на которой зарегистрирован разыскиваемый) пересекается с ул.Культурной. Т.е. разыскиваемый знал где живет владелец ресторана. Тогда, они, скорее всего, могли быть знакомы, в т.ч., между ними могла быть ранее какая то неприязнь, что делает дебош в ресторане не причиной дальнейшего покушения, а следствием ранее существовавшего конфликта. В таком случая, владелец ресторана уже не выглядит такой уж невинной жертвой. 2. "Нападавшего" по ориентировке ищут как обычного неприметного преступника. Но, на самом деле, он, согласно открытых источников, учредитель и глава БО "БО "Украинский волонтер" (БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ БЛАГОДІЙНЕ ТОВАРИСТВО УКРАЇНСЬКИЙ ВОЛОНТЕР)... Поэтому, все очень странно...
Запорожец2020-01-21 08:16:37
Порвать гниду!!!