USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі маршрутник та автовокзал

На Запоріжжі маршрутник та автовокзал "кинули" юних спортсменів, — ФОТО

Інцидент стався в Мелітополі на міжміському маршруті

Вчора, 6 грудня, тренер з юними волейболістами буквально відвойовували свої місця в маршрутці по заздалегідь придбаним квиткам. Про це повідомляє “РИА-Мелітополь”.

Команді потрібно було дістатися на змагання до Токмаку. Тренер за день придбав квитки на всю команду. У день відправлення юні спортсмени прибули на вокзал за 10 хвилин до рейсу. Однак їхні місця в маршрутці були зайняті.

Тренер попросив людей звільнити місця — ті відмовили. Тренер показав квитки водієві маршрутки та представниці автовокзалу, але ті також проігнорували його вимоги. Водій навіть запропонував дітям проїхати стоячи.

Як повідомив тренер команди, половина пасажирів в маршрутці були без квитків. Але на це співробітниця автовокзалу не звертала увагу, проігнорувавши цілком законні вимоги пасажирів з квитками звільнити їм місця.


Читайте також:

У Запоріжжі на Перемоги побилися маршрутники, — ВІДЕО

У центрі Запоріжжя в аварію потрапила маршрутка: постраждали пасажири, — ФОТО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

12

Пешеход2019-12-07 21:12:22
В Пекине на автобус всегда очередь. Чинно, по очереди рассаживаются по местам. Кто хочет ехать стоя, затем заходит без очереди. Малитополь, це Украина! Самые наглые здесь ездят БЕСПЛАТНО!
Анонист2019-12-07 17:12:56
Коменты полная заказуха,аж воняет
Ольга Игоревна2019-12-07 16:17:25
Товариши!!! Всем надо ехать. А поставьте себя на место этих бабушек и будущих мам. Пришли, а билеты за 3-4 дня уже все проданы. Им что, на вокзале ночевать?!!!!! Включайте человечность, уважайте пенсионеров. Законы законами, а доброта и уважение спасет мир!!!
Игорь2019-12-07 15:44:50
Не дивуйтеся,ви живете в Україні,це наша рідна країна,і ця країна складається з громадян,з якими ви їздите,літаєте,купуєте,продаєте....ця країна Ви ...діти...онуки...знайомі...незнайомі...лікарі і вчителя,все це країна де ми живем,і яких ми виховали,водіїв,спортсменів,дітей онуків і інших,в такій країні і будемо жити.....поки не навчимося ,виконувати всі правила життя....всі без виключення і молоді і старі....
Игорь2019-12-07 15:34:00
Думайте що пишите....людина купила квиток,це означає.що вона заплатила за місце на якому буде їхать у місце призначення,в міжміських автобусах стоячих місць немає,ті що стоять платять особисто водієві у його особисту кишеню.з цієї кишені дає хабар контролеру і далі,а ви для нього лохи,на яких він заробляє...і робить вигляд,що пожалів вас,не залишив...квиток куплений це законне сидяче місто того хто заплатив,а поступитися,чині цим містом,це право,а не обовязок.У кожного повинні бути права і обовязки.....
Галина Григорівна2019-12-07 13:49:19
Читаю коментарі і дивуюся. В якій країні ми живемо!!!!! В країні, де немає поваги до старших людей! А закони які????!!!!! Купив білет за декілька днів і ти герой нашого часу???!!!! А що робити тим, у кого не було можливості придбати раніше квиток!!! Що бабусі, дідусі, мами з малечею на руках повинні стояти!!! Невже так важко поступитися своїм місцем????!!!! Молоде покоління!!! Хто вас виховує????
Настя2019-12-07 13:30:23
Я внучка бабушки, которую пытались оставить без места в маршрутке наши "спортсмены", если можно назвать их так. Разве это по человечески, спортсмены!!! Вы же тоже когда то будете на ее месте!!! А водителю респект!!! Спасибо его родителям, что воспитали такого человека!!!
Марія Іванівна2019-12-07 13:14:08
На мою думку спортсмени повинні самі показувати приклад вихованих людей, а не зганяти з місця пенсіонерів. Ну і що що купили білети, ви ж спортсмени, не люди похилого віку, уступіть місце їм!
Егор2019-12-07 12:23:49
Я все это видел. Позорище таким спортсменам! Пожилые люди, что должны стоять, а беременная девушка!!!! Люди! Будьте добрее, а не кляузы пишите! Хотя, юные спортсмены учатся у своего наставника, который показывает им " очень хороший" пример !
Елена2019-12-07 12:20:03
Я свидетель этого инцидента. Мое мнение- водитель прав 100#. Разве это спортсмены, которые вырывают свои места, а бабушке- инвалиду и беременной женщине не могут вступить место в автобусе ! Позор таким спортсменам и ихнему тренеру!!!
чсм2019-12-07 11:25:25
Автобусные межгород перевозки -это мафия!Кто проверял обоснованность их цен ВОПРОС!
Игорь2019-12-07 10:01:13
Там всі на автовокзалі,пріблатньониє....мурчать і чвіркають.....