USD: EUR:
... в Запорожье
Оформляли ДТП та самі стали учасниками: на Запоріжжі авто поліції потрапило в аварію, — ВІДЕО

Оформляли ДТП та самі стали учасниками: на Запоріжжі авто поліції потрапило в аварію, — ВІДЕО

Масова аварія трапилася на трасі Харків — Сімферополь неподалік від Василівки

Дві машини поліції та автомобіль швидкої допомоги потрапили у ДТП при оформленні зовсім іншої варії. Про це “Першому Запорізькому” розповіла журналіст Марина Моїсеєнко, яка перебуває безпосередньо на місці подій.

Аварія сталася сьогодні, 13 січня, близько 7:40 ранку. Через ожеледицю з траси “вилетів” Ford Fiesta. На місце події прибув екіпаж поліції та карета швидкої допомоги.

І незабаром в карету швидкої допомоги врізався ВАЗ-2109. Пізніше ще один автомобіль врізався в припарковане авто поліції. Тоді на місце аварії прибув ще один екіпаж поліції. І в нього теж “влетіло” авто.

Як пояснили водії-учасники аварії журналістові, поліцейські неправильно розставили сигналізуючі про ДТП дорожні знаки. З-за повороту їх було не видно, тому входячи в поворот водії й допустили зіткнення.

Читайте також:

У Запоріжжі легковик врізався в автобус з пасажирами, — ВІДЕО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

3

Микола питерский2020-01-13 17:45:45
Ни фига себе полиция участвует в расследовании аварий.
В Запорожской области два авто копов попали в ДТП - Эмигранты2020-01-13 14:32:57
[…] двух полицейских автомобилей. Об этом сообщает Первый запорожский в понедельник, 13 […]
Череда ДТП со скорой и полицией: на трассе под Запорожьем разбили несколько машин (ВИДЕО) | Портал Акцент2020-01-13 12:33:24
[…] Как пояснили водители участники аварии журналисту, полицейские неправильно расставили сигнализирующие о ДТП дорожные знаки. Из-за поворота их было не видно, поэтому входя в поворот водители и допустили столкновение. Сообщает «Первый Запорожский«. […]