USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області ворог завдав авіаційних ударів по двом селам: яка ситуація на фронті

У Запорізькій області ворог завдав авіаційних ударів по двом селам: яка ситуація на фронті

На Запорізькому напрямку протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати позиції українських захисників та мирні населені пункти з танків, реактивної та ствольної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації та Генеральному штабі ЗСУ.

На Запорізькому напрямку ворог здійснював обстріли із різнокаліберної артилерії в районах населених пунктів Малі Щербаки, Шевченко, Залізничне, Червоне, Времівка, Ольгівське та Орестопіль.

Завдав авіаційних ударів поблизу Ольгівського та Новополя. Вів повітряну розвідку безпілотниками біля Щербаків, Степового та Василівки.

Ситуація на фронті за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів.

За минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Степногірськ, Новопавлівка, Комишуваха, Новояковлівка, Зарічне, Жовтеньке, Оріхів, Запоріжжя. До поліції надійшло 32 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

В окупованому Токмаку знищили ворожий склад із боєприпасами, – ВІДЕО


Читайте також:

Сьогодні вночі російські окупанти завдали черговий ракетний удар по Запоріжжю: влучили в об’єкти інфраструктури, пошкоджені будинки, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0