USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі рятувальники гасять пожежі та знищують ворожі боєприпаси після російських обстрілів

На Запоріжжі рятувальники гасять пожежі та знищують ворожі боєприпаси після російських обстрілів

Запорізькі рятувальники продовжують ліквідувати наслідки ворожих обстрілів.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

Вчора, 15 серпня, піротехніки ДСНС у населених пунктах Запорізького, Пологівського районів та міста Запоріжжя виявили 13 вибухонебезпечних предметів: один артилерійський снаряд, два касетні елементи та десять одиниць безпечних залишків від реактивних снарядів систем залпового вогню «Град» і «Ураган»». Всі виявлені вибухонебезпечні предмети знищили фахівці-піротехніки з дотриманням правил безпеки.

Впродовж доби внаслідок російської ворожої агресії рятувальники ліквідували три пожежі.

У селі Зарічне Запорізького району вогнеборці ліквідували загоряння 3 приватних гаражів на загальній площі 40 квадратних метрів. Нагадаємо, вночі російські загарбники обстріляли цей населений пункт Комишуваської громади. Внаслідок обстрілу пошкоджені житлові будинки, один будинок зруйнований. Також пошкоджені гаражі та автомобілі, електромережа та газовий трубопровід.

У Гуляйполі, яке також знову піддавалося рашистським обстрілам, горіли домашні речі та внутрішнє оздоблення у житловому будинку на площі 80 «квадратів».

У селі Іванівка Василівського району виникла пожежа у житловому будинку на площі 24 квадратних метрів. Фахівці ДСНС оперативно ліквідували загоряння. Нагадаємо, близько 5 ранку окупанти обстріляли Іванівку, випустивши близько 15 артилерійських снарядів. Осколками пошкоджено 5 житлових будинків та будівлю церкви.

Всього від ГУ ДСНС для ліквідації наслідків ворожих обстрілів та гуманітарного розмінування залучалося 40 рятувальників та 9 одиниць техніки.

Підрозділи ДСНС перебувають в підвищеній готовності і на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Зруйновано дві багатоповерхівки та 20 приватних будинків: ворог обстріляв Гуляйполе, Оріхів та Запорізький район, – ФОТО


Читайте також:

Окупанти обстріляли в Енергодарі яхт-клуб: будівля повністю зруйнована, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0