USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі рятувальники гасять пожежі та знищують боєприпаси після російських обстрілів

На Запоріжжі рятувальники гасять пожежі та знищують боєприпаси після російських обстрілів

У Запорізькій області рятувальники продовжують ліквідувати наслідки російських обстрілів.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

Вчора, 18 липня, піротехніки ДСНС виявили в населених пунктах Запорізького та Василівського районів п’ять одиниць касетних елементів від реактивних снарядів систем залпового вогню «Град». Всі виявлені вибухонебезпечні предмети знищені відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням правил безпеки.

Впродовж доби внаслідок артилерійських обстрілів російськими окупантами рятувальники ліквідували три пожежі у Запорізькому районі. Так, у селищі Комишуваха вогнеборці приборкали загоряння на полі, де горів один гектор пшениці. У селі Таврійське та селі Юрківка співробітники ДСНС ліквідували пожежі на відкритій території на загальній площі 0,14 гектара. На місце події працювали три одиниці техніки, тринадцять вогнеборців.

Для забезпечення побутових потреб населення співробітники Служби порятунку «101» здійснили підвіз 15 тонн технічної води у Гуляйполе і село Кам’янське Василівського району.

Всього від ГУ ДСНС для ліквідації наслідків ворожих обстрілів, гуманітарного розмінування та надання допомоги населенню залучалося 50 рятувальників та 16 одиниць техніки.

Підрозділи ДСНС перебувають в підвищеній готовності і на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

У Запорізькій області російські окупанти обстрілюють мирні села та позиції ЗСУ: яка ситуація на фронті


Читайте також:

Зруйновані будинки, магазини та будівля сільради, знищений врожай: окупанти обстрілюють населені пункти Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0