USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі зробили масштабну реконструкцію навчально-виховного комплексу «Джерело»: як виглядає школа, – ФОТОРЕПОРТАЖ

На Запоріжжі зробили масштабну реконструкцію навчально-виховного комплексу «Джерело»: як виглядає школа, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У Запорізькій області зробили повну термомодернізацію навчально-виховного комплексу «Джерело».

Фоторепортаж з оновленого закладу у селищі Комишуваха опублікували у телеграм-каналі національного проекту «Велике будівництво».

Будівлю школи прийняли в експлуатацію у 1959 році. За усі ці роки роботи капітального ремонту у приміщеннях не проводилися. Через це у закладі були дуже високі витрати тепла, що призводить до незадовільних  умов перебування учнів в закладі, а також до великих фінансових витрат з бюджету.

Під час реконструкції у «Джерелі» зробили повний комплекс виконання робіт з термосанації будівлі: утеплення фундаменту, стін, покрівлі будівлі, повна реконструкція системи опалення, енергопостачання  та водовідведення, заміна вікон та вхідних дверей, оздоблювальні роботи. Крім того, у школі оновили матеріаль-технічну базу, оновили харчоблок та спортивний зал.

Загальна вартість капітального ремонту – понад 16 мільйонів гривень: 10 мільйонів – з державного бюджету, 3,5 мільйона – з бюджету громади, 3 мільйони – з обласного бюджету.

Школа розрахована на 800 дітей.

Як вже писав «Перший Запорізький», у Камишувасі також за 17 мільйонів побудували футбольний стадіон. Як він виглядає – у фоторепортажі.


Читайте також:

В Бердянську палав приватний будинок: пожежу оперативно загасили

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0