USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області з початку пандемії на COVID-19 захворіли більш ніж 100 тисяч людей

У Запорізькій області з початку пандемії на COVID-19 захворіли більш ніж 100 тисяч людей

За останню добу у Запорізькій області зареєстрували 4 нових випадків захворювання на COVID-19. Усі випадки – у Запоріжжі.

Про це повідомляють у  обласному центрі контролю та профілактики хвороб
МОЗ України.

Всього станом на сьогодні з початку пандемії у Запорізькій області зареєстровано 104 769 лабораторно підтверджених випадків, в т.ч. 5312 – серед дітей та 5043 серед медичних працівників.

Всього з початку пандемії через COVID-19 пішли з життя 2447 людей. Переважна більшість померлих – люди похилого віку, які відносились до групи ризику (мали супутні гострі або хронічні серцево-судинні та легеневі патології, вікові порушення з боку серцево-судинної системи, злоякісні новоутворення, цукровий діабет). За останню добу  летальних випадків не зареєстровано.

Нагадуємо, що найбільш ефективним заходом профілактики є вакцинація. Інші заходи профілактики – дотримання карантинних обмежень, користування засобами індивідуального захисту, дотримання соціальної дистанції та гігієни рук. Якщо температура тіла підвищиться вище 38 градусів та з’являться сухий кашель, ускладнене дихання або ядуха – негайно викликайте «швидку» допомогу.

«Живий острів сили»: в Запоріжжі презентували новий туристичний брендинг Хортиці, – ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

У Запоріжжі пограбували та побили жінку, яку вистежили біля банкомату, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0