USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області російські окупанти змістили Євгена Балицького та призначили нового псевдогубернатора

У Запорізькій області російські окупанти змістили Євгена Балицького та призначили нового псевдогубернатора

Російські окупанти призначили нового псевдогубернатора Запорізької області.

Про це повідомляють на проросійських ресурсах.

Боротьба за владу серед загарбників на окупованій території продовжується. Замість відомого запорожцям зрадника, екснардепа Євгена Балицького, якого росіяни у травні зробили головою так званої «адміністрації», новим «головою уряду Запорізької області» призначили першого заступника губернатора Вологодської області російської федерації Антона Кольцова.

Як пишуть в окупаційних засобах масової інформації, російське командування розраховує, що чиновник допоможе окупованим територіям «інтегруватися в російські реалії та перезапустити все те, що необхідно робити за російським законодавством та правилами».

Додамо, що за останні місяці на окупованих територіях продовжується кампанія з роздачі російських паспортів. Але великої кількості бажаючих отримати документ країни-агресора – немає. Як немає і великої підтримки окупаційної влади серед місцевого населення. Певно, керівництво російської федерації вважає, що справа в діях конкретного «глави адміністрації». Хоча справжня причина – у патріотичній позиції мешканців окупованої території Запорізької області.

Нагадаємо, окупанти анонсували проведення у Запорізькій області псевдореферендуму про приєднання до росії – восени цього року.

«Не ганьби однострій ЗСУ»: скандального запорізького нардепа вигнали з сесійної зали Верхоної Ради, – ВІДЕО


Читайте також:

«Бігали в паніці»: на Запорізькій АЕС ліквідували та поранили російських окупантів

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0