USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області російська армія замінувала місцевість біля двох сіл та завдала авіаудар: яка ситуація на фронті

У Запорізькій області російська армія замінувала місцевість біля двох сіл та завдала авіаудар: яка ситуація на фронті

На Запорізькому напрямку противник продовжує зосереджувати основні зусилля на утриманні зайнятих рубежівситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації та Генеральному штабі ЗСУ.

Протягом минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників та мирних населених пунктів, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення в районах таких населених пунктів: Степногірськ, Шевченко, Бурлацьке, Чарівне, Залізничне, Гуляйполе, Гуляйпільське, Новоданилівка, Лукʼянівське, Оріхів, Времівка, Полтавка, Новопіль та Новоандріївка.

Крім того, російська армія завдава авіаударів поблизу Щербаків. Також окупанти замінували місцевість в районах Інженерного та Українського.

Як повідомляють у Запорізькій ОВА, за минулу добу, 16 серпня, окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Преображенка, Новоандріївка, Оріхів та Гуляйполе. Надійшло 18 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

У Запорізькій області продовжується евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Протягом минулої доби евакуйовано 344 людей, з них 96 – діти.

У разі аварії на ЗАЕС необхідно буде евакуювати близько 400 тисяч людей, – голова Запорізької ОВА


Читайте також:

Росіяни знову обстріляли Нікополь з окупованої території Запорізької області: четверо людей поранені, – ФОТО

Рашисти декілька годин масовано обстрілювали Оріхів з реактивної артилерії: загинула жінка, шестеро людей постраждали, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0