USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій армії рашисти за добу обстріляли 14 населених пунктів

У Запорізькій армії рашисти за добу обстріляли 14 населених пунктів

Протягом минулої доби, 4 вересня, на Запорізькому напрямку ворог продовжив обстріли позицій українських захисників з танків, реактивної та ствольної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Захисники Запорізького краю утримують рубежі та дають гідну відсіч російським окупаційним військам.

За повідомленням обласного управління Національної поліції, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Гуляйполе, Щербаки, Дорожнянка, Залізничне, Полтавка, Мікільське, Червоне, Успенівка, Ольгівське, Новоандріївка, Новоданилівка, Білогір’я, Малинівка, Кам’янське.

Надійшло 12 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

Протягом минулої доби проводилась евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 1156 людей, з них 288 – діти.

Армія рф знову обстріляла Нікопольський район з околиць окупованого Енергодар, – ФОТО


Читайте також:

У Запорізькій області російська армія продовжує обстрілювати мирні населені пункти та позиції ЗСУ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0