USD: EUR:
... в Запорожье
Вимагали викуп у дружини: в Запорізькій області викрали чоловіка - ФОТО, ВІДЕО

Вимагали викуп у дружини: в Запорізькій області викрали чоловіка - ФОТО, ВІДЕО

Зловмисники дві доби утримували чоловіка в підвалі приватного будинку.

Вчора, 19 червня, близько 10:00 в поліцію звернулася 57-річна жителька Мелітопольського району. Жінка заявила, що невідомі два дні тому в Мелітополі викрали її сина, утримують в невідомому приміщенні і вимагають у його дружини викуп.

Поліцейські встановили, що 17 червня близько 17:00 біля під’їзду багатоповерхового будинку по вулиці 50-річчя Перемоги чоловіки схопили і вивезли на автомобілі в невідомому напрямку 34-річного місцевого жителя. Через деякий час зловмисники зв’язалися з дружиною потерпілого, шантажували її і вимагали гроші. Коли родичам не вдалося зібрати всю суму, вони звернулися за допомогою до правоохоронців.

Поліцейські встановили місцезнаходження заручника і звільнили його. Чоловіка утримували в підвалі приватного будинку одного з сіл на території Михайлівського району. «Швидка» доставила потерпілого в лікарню, після надання медичної допомоги його відпустили додому.

Правоохоронці встановили особи усіх зловмисників. Чотирьох чоловіків, жителів Михайлівського району 22 та 19 років і жителів Запоріжжя 21 та 24 років, затримали безпосередньо на місці злочину.

П’ятого фігуранта, 23-річного жителя обласного центру, співробітники управління карного розшуку затримали в Запоріжжі.

В даний час зловмисники затримані в порядку ст. 208 КПК України, повідомляє прес-служба запорізької Нацполіції.

Порушені кримінальні справи за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.2 ст.189 (вимагання) КК України.

1

местный2019-06-20 16:00:32
Пацанам грошичкив захотилось. Порошенко сделал всё что бы молодежь так делала.