USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області звільнили з полону голів двох громад

У Запорізькій області звільнили з полону голів двох громад

Ще 8 українських міських голів продовжують перебувати у полоні у орків. Їхня доля залишається невідомою.

Про це у Telegram написав мер Києва Віталій Кличко.

Іван Сеник, голова Новоуспенівської сільської ради в Запорізькій області, був захоплений російськими окупантами 13 квітня за патріотичну позицію та віддану роботу на користь громади, навіть в умовах окупації.

Івану Малеєву, голові Кирилівської селищної ради, напередодні викрадення загарбники пропонували співпрацю, але він відмовився. Тому 17 квітня близько 13 години військові російської федерації викрали голову селища Івана Малєєва. Його посадили в машину та відвезли у невідомому напрямку. Як сказали військові, Івана Малєєва відвезли до комендатури Мелітополя

Раніше ми повідомляли, що Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало список російських військових злочинців, які вчиняють вбивства та знущання з мирних жителів у Запорізькому та Маріупольському напрямках. У списку імена 1963 злочинців.

Читайте також:

Ворог намагається просуватися у напрямку Запоріжжя, але безуспішно

У Василівці на Запоріжжі окупанти обстріляли місця, де анонсувалось освячення пасок на Великдень

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

ЕГЭшнику2022-04-25 21:43:09
Инфо, что же вы искажаете информацию ? Вот как звучит в первоисточнике: "Минобороны РФ 25 апреля сообщило об уничтожении Вооруженными силами (ВС) РФ шести тяговых подстанций, через которые осуществлялась поставка иностранного вооружения и военной техники украинским боевикам." Где про ж/д станции и составы с оружием ? Хотелось бы, чтоб звучало, как вы пишете, но против фактов не попрешь.
орк2022-04-25 19:26:53
Да их и не похищали. Кому они нафиг нужны ? Не желаешь работать для своих же людей (жителей города, района) - пошел вон с должности и кури бамбук.