USD: EUR:
... в Запорожье
 У Запорізькій області окупанти викрали громадянина Болгарії

У Запорізькій області окупанти викрали громадянина Болгарії

Також у невідомому напрямку пропав мешканець Дніпрорудного.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

Російські окупанти продовжують скоювати військові злочини, викрадати людей і ставлять під загрозу життя полонених. Так, у селищі Якимівка військові терористи з будинку викрали місцевого жителя 1986 р.н., громадянина Болгарії. Місце знаходження останнього невідоме.

Також до Дніпрорудного Василівського району надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її брат 1990 р.н. вийшов із квартири і досі не повернувся. Місцезнаходження останнього невідоме.

Раніше ми повідомляли, що у Василівці на російському блокпосту військові рф викрали 16-річного сина голови Запорізької районної військової адміністрації Олега Буряка.

Також 17 квітня близько 13 години військові російської федерації приїхали до Кирилівської селищної ради і викрали голову селища Івана Малєєва.

Читайте також:

Намагалися зґвалтувати та застосовували електричний струм: активістка з Бердянська розповіла про тортури рашистів

У Запоріжжі на три дні змінили час комендантської години

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

ЗЫ2022-04-24 11:18:52
Киев снова соврал. На этот раз во лжи его уличила Болгария. МИД Болгарии опроверг заявление "мэра Мелитополя" (подконтрольный Киеву чиновник, который находится где-то далеко от Мелитополя) о том, что российские военные в городе похитили консула Болгарии. Как сообщает болгарское агентство БГНЕС, министерство иностранных дел Болгарии сообщило, что Сергея Желева не похищали, он в безопасности у себя дома.
Хохол2022-04-22 14:18:59
Пидороссия -скоро на всех картах Мира.