USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області на міні підірвалося авто: загинули троє молодих бійців тероборони

У Запорізькій області на міні підірвалося авто: загинули троє молодих бійців тероборони

9 березня відважні хлопці виконували чергове бойове завдання біля села Мирне Гуляйпільської громади, але їхнє авто підірвалося на ворожій міні.

Про це повідомляють у місцевому паблику “Гуляйполе”.

Відомі імена трьох загиблих гуляйпільців: Артем Лазоренко (15 травня 1996), Олександр Колесник (11 лютого 1990) та Євген Коростельов (17 квітня 1997).

З моменту прибуття до Гуляйпільської громади захисників ЗСУ ці зовсім юні хлопці розпочали справу. Щодня вони з розвідниками ЗСУ, керуючи дронами, виявляли наявність живої сили та техніки ворога на підступах до Гуляйполя. Вони першими проклали шлях в Оріхове після дводенної облоги Новоселівки Оріхівської громалди. Саме в цьому селі було виявлено загиблих від рук окупантів працівників Укрпошти, військових ЗСУ та двох місцевих жителів.

Також загиблі захисники знищили два БМП у напрямку села Дорожнянка, а в селі Новоселівка – одну ворожу машину бойової піхоти. Їм вдалося з усієї ворожої техніки зняти всі озброєння, кулемети, які згодом передані до ЗСУ. Усі підступи до міста кожні дві години були під їхнім наглядом.

Редакція «Першого Запорізького» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих бійців.

Нагадаємо, в Оріхівському районі окупанти танком переїхали автомобіль із цивільними. Автомобіль марки Таврія намагався виїхати з небезпечної зони та зупинився на узбіччі. Внаслідок нелюдського злочину, загинули двоє дорослих чоловіків та неповнолітній хлопчик, який згорів у палаючій машині.

Читайте також:

В Запорізькій області російські військові знищили автомобільний міст, — ФОТО

Російські військові викрали мера ще одного міста Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0