USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі з балкона викинули собаку: у поліції прокоментували подію

У Запоріжжі з балкона викинули собаку: у поліції прокоментували подію

У Вознесенському районі Запоріжжя із балкона третього поверху викинули собаку. Кричущий випадок стався у суботу, 25 березня.

Про це повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі запорізька зоозахисниця  Олена Пилова.

«За сигналом поліції було викликано Юрія Ковбасу — з балкона третього поверху викинули собаку, старенького спанієля або метис, дівчинку. Юрій екстрено виїхав на цей кричущий випадок, терміново доставив собаку до клініки», — повідомляє Олена Пилова.

Нажаль врятувати собаку не вдалось. За словами зооволонтерки, у загиблої собаки був  роздроблений таз, внутрішня кровотеча, розрив внутрішніх органів, політравми.

«Що стосується обставин: господар стверджує, що собака сам вистрибнув, проте свідок бачив, після того, як собака впав на землю, як закривався балкон», — зазначає зоозахисниця.

Речниця Національної поліції Запорізької області Анна Ткаченко повідомила, що цей злочин скоїв житель Вознесенівського району. Тіло загиблої тварини направлено на експертизу.

«За фактом кримінального правопорушення, передбаченого статтею 299 «Жорстоке поводження з тваринами» Кримінального кодексу України, відкрито кримінальне провадження.

Триває досудове розслідування.

У Запоріжжі чоловік впав у люк теплотраси і наткнувся на металеву арматуру, – ФОТО.


Читайте також:

У Запоріжжі арештували чоловіка за підозрою в зґвалтуванні 14-річної падчерки. 

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0