USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі водій мікроавтобуса з емблемою

У Запоріжжі водій мікроавтобуса з емблемою "Червоного хреста" перевозив металобрухт, - ВІДЕО

Чоловік під виглядом гуманітарної місії займався незаконною діяльністю. У нього вилучили авто та металобрухт, який він перевозив.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

На одному з блокпостів у Запоріжжі поліцейські зупинили вантажний мікроавтобус “Форд Транзит” з маркуванням гуманітарної організації. Проте під час перевірки кузова правоохоронці виявили брухт, який перевозився без відповідних документів.

Мікроавтобус був маркований червоним хрестом як такі, що здійснюють доставку гуманітарних товарів або надають медичні послуги. Поліцейські вилучили транспортний засіб, який над лобовим склом має емблему “Червоний хрест”. Також вилучено як речові докази металобрухт, що знаходився в кузові транспортного засобу, свідоцтво про реєстрацію автомобіля та ключі запалювання.

Раніше ми повідомляли, що в Мелітополі колаборанти та окупанти не хочуть поступатися першістю один одному. Відомий запорожцям зрадник Рогов звинуватив самопризначеного «губернатора» Балицького у тому, що через нього «загубилися дорогою» з Москви до Мелітополя обіцяні виплати по 10 000 рублів до 9 травня.

Читайте також:

На Запорізькому напрямку ЗСУ «затрофеїли» техніку російських солдатів з Північній Осетії, які втекли з позицій, – ФОТО

У Запорізькій області російськая армія вкотре обстріляла Гуляйполе: деякі будинки повністю зруйновані, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0