USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі в реанімації помер учасник АТО, який заступився за дівчат біля супермаркету і отримав удар в голову, – ФОТО, ВІДЕО

У Запоріжжі в реанімації помер учасник АТО, який заступився за дівчат біля супермаркету і отримав удар в голову, – ФОТО, ВІДЕО

У Запоріжжі в реанімації помер учасник АТО Олег Черевко, якого біля супермаркету ударом в голову відправив у кому судимий чоловік.

Про це повідомив ветеран АТО, громадський активіст Максим Зайченко на своїй сторінці в соціальній мережі.

Як уже писав «Перший Запорізький», військовослужбовця «Азова» Олега Черевко, який приїхав до рідного міста у відпустку, побили біля супермаркету в Космічному мікрорайоні Запоріжжя. За словами очевидців, хлопець зробив зауваження чоловікові, який сварився з дівчатами, в результаті чого йому завдали кілька ударів, і при падінні він сильно вдарився головою. Олег перебував у дуже важкому стані, у комі.

Протягом декількох годин правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 29-річний раніше судимий житель Запоріжжя. Зловмисника затримали. Нападнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Пізніше зловмисника відпустили з СІЗО під заставу в розмірі 40 тисяч гривень. Щоб висловити протест активісти, побратими потерпілого «азовця», провели акцію під будівлею обласного управління поліції.

Сьогодні правоохонанітелі обіцяли подати апеляцію, щоб оскаржити такий запобіжний захід для зловмисника.

Олег Черевко з позивним «Смерть» служив в лавах зенітного ракетно-артилерійського дивізіону полку «Азов», мав звання старшого солдата. Йому було 29 років.

На запорізькому курорті 19 медиків «швидкої» захворіли на коронавірус


Читaйте тaкож:

В Запоріжжі на проспекті руйнується будинок: тріщини завширшки з два пальці, — ФОТО

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

6

Олег2020-07-31 16:57:31
Чесно говоря, пересматривая видео создается такое впечатление что девчата с парнями свои внутрисемейные споры решают. А какого полез туда этот стриженый.... вообще не понятно. Нужно тщательно опросить всех учасников. Вполне может быть , что АТОшник и неправ там был.
Іван2020-07-27 20:51:18
Вічна пам'ять герою ??️
Яло2020-07-27 17:31:14
Ольга, мы еще и камерную музыку дывымся и балет российский. А ты дывысь фарион.
ув2020-07-27 13:34:43
Ольга .А шо вбивця з расеи приихав?Дэ наша полиция,Чому не втрутилися охороньци закладу? А ти про видосики та"Сватив"
Ольга2020-07-27 10:46:47
Ну що, запоріжці, задоволені? А какая разница? Дивимось і далі сватів і відосики від найвеличнішого?
Боєць ООС помер у реанімації після жорстокого побиття в Запоріжжі2020-07-27 10:12:45
[…] Про це повідомив ветеран АТО, громадський активіст Максим Зайченко на своїй сторінці в соціальній мережі, інформує “Перший запорізький“. […]