USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі у центральному  парку культури і відпочинку  «Дубовий гай» нарешті вирішили оновити атракціони - ФОТО

У Запоріжжі у центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» нарешті вирішили оновити атракціони - ФОТО

У запорізькому «Дубовому гаю» за рахунок власних обігових коштів розпочалася робота з благоустрою території та реконструкції атракціонів.

Наразі у парку «Дубовий гай» працює 16 атракціонів. Всі вони, за словами керівника парку Олега Комаренка, пройшли капітальний ремонт і мають оновлену ходову частину.

Цього року був відреставрований колонний вхід, працює програма з відновлення атракціонів та нещодавно на  «Автодромі» почали працювати 4 машинки, які пройшли реконструкцію.

– Ремонт кожної машинки обійшовся нам у 10 тисяч гривень. Тепер в машинках нові двигуни, нові гальма, новий бампер, відреставровані кузов та сидіння. Інші 4 машинки ми відремонтуємо до кінця року. Таким чином рухомий склад «Автодрому» у нас буде повністю оновлений. Всі ремонти ми робимо за рахунок коштів, які заробляє парк. Цього року на ремонти та благоустрій ми вже витратили близько півмільйона гривень, – розповів Олег Комаренко.

Нагадаємо, що вже 1 вересня «Дубовий Гай»  відзначатиме 60 років з дня заснування. Як зазначив Олег Комаренко, готуючи парк до цієї події, була проведена реконструкція колонного входу по світлинах 1959 року. А завдяки тому, що в парку діє програма по відновленню атракціонів – всі вони є технічно справними і безпечними. Крім цього, в планах адміністрації до 1 вересня зробити сучасну підсвітку одного з мостів парку, передає пресс-служба міськради.

0