USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі російські солдати обстрілюють з артилерії населені пункти: зруйновані будинки, є постраждалі

На Запоріжжі російські солдати обстрілюють з артилерії населені пункти: зруйновані будинки, є постраждалі

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області продовжується терористично-насильницькі дії з боку російських злочинців щодо цивільного населення.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

В селі Малі Щербаки Василівського району внаслідок російського артобстрілу 63-річний місцевий чоловік отримав поранення декількох ділянок нижніх та верхніх кінцівок.

У селі Червоне Пологівського району під час ворожого артобстрілу біля дитячого садка осколком вбило 84-річну жінку.

В місті Оріхів Пологівського району рашистами в наслідок артобстрілу було пошкоджено житловий будинок, господарчі побудови та зруйновано приватний будинок місцевих жителів. Також руйнувань зазнала житлова будівля в місті Гуляйполе.

Нагадаємо, російські війська продовжуть руйнувати цивільну інфраструктуру Запорізької області: є загиблі та постраждалі.

У Запорізькій області солдати російської армії бунтують та відмовляються воювати на передовій


Читайте також:

Літак Су-25, два танки, чотири міномета та склад боєприпасів: втрати рашистських загарбників у Запорізькій області за 29 квітня

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram

2

Снайпер2022-05-02 16:13:37
Скелет в шкафу,твоего государства как Россия уже нету,оно уже практически распалось,а ты лось даже этого не видишь))
Скелет в шкафу2022-05-01 17:32:15
Сохранять государство Украина в его сегодняшнем виде бессмысленно, - считает Дацюк (свидомый философ-неонацист, фашист и приближенный Пети Вальцмана), - ведь оно, так или иначе, вскоре будет ликвидировано. Не принципиально, что послужит толчком к распаду страны – внутренние проблемы или внешнее воздействие. «Есть оперативное будущее, от года до трёх лет», - поясняет философ, - в течение которых оформится дефрагментация Украины. Колоссальные долги, деиндустриализация и чудовищное обнищание жителей ставят крест на украинском проекте. «Я не вижу возможности сохранить украинское государство в целости», - резюмирует Дацюк. Вот так!!! Доскакались макаки!!!