USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі розшукують чоловіка, який два тижні тому поїхав із дому на авто

У Запоріжжі розшукують чоловіка, який два тижні тому поїхав із дому на авто

В орієнтуванні також наведено всі дані про авто, на якому поїхав запоріжець. Городян просять подивитися біля своїх будинків, чи не припаркована ніде машина.

Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі голова Всеукраїнської співдружності пошуку зниклих дітей Олександр Курінний.

31 грудня мешканець Дніпровського району Запоріжжя Олександр Ромашов 1981 року народження поїхав з дому своїм автомобілем ВАЗ-2108 з номерним знаком 301-27 НІ. У чоловіка відключено телефон, і з того моменту він не виходить на зв’язок і про його місцезнаходження нічого невідомо.

Хто бачив Олександра, або знає де він перебувати, просять дзвонити поліцію 102, 0502663167, а також волонтерам 0505773260, 0984118887 – Вайбер Олександр.

Нагадаємо, у Бердянську 32-річний водій збив на пішохідному переході 18-річного хлопця, та втік з місця події. Постраждалого госпіталізували до лікарні із травмами. Особу винуватця аварії правоохоронці оперативно встановили та склали необхідні документи, а наступного ранку він наклав на себе руки.

Читайте також:

У Запоріжжі через останні події комунальні підприємства очікують перевірки

На Запоріжжі в момент затримання лісоруб разом із дружиною побили поліцейських

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0