USD: EUR:
... в Запорожье
 У Запоріжжі прокуратура перекваліфікувала справу стосовно чоловіка, який з помсти облив свою дружину окропом

У Запоріжжі прокуратура перекваліфікувала справу стосовно чоловіка, який з помсти облив свою дружину окропом

Запорізька обласна прокуратура перекваліфікувала дії чоловіка, який вилив каструлю з окропом на свою дружину і доставив їй множинні опіки гортані і ротоглотки з тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості на замах на умисне вбивство.

Раніше ми писали про те, що 25-річна постраждала дівчина Анастасія Шаповалова потрапила до опікового відділення лікарні, де у неї діагностували 21% опіків тіла. На неї вилив більше 4 літрів окропу цивільний чоловік Дмитро після чергової сварки. У пари є двоє дітей 6 і 4 років.

Дівчині вдалося попросити людей з вулиці про допомогу. Вони викликали на місце події медиків і поліцію. Сам винуватець злочину втік і зараз переховується від правоохоронців.

Місцеве відділення поліції спочатку відкрило провадження тільки по ч.1 ст.122 КК України (тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості). У прокуратурі заявили, що поліцейські не правильно оцінили злочин з огляду на те, що були задієні життєво важливі органи і цілком можливі більш серйозні наслідки. Таким чином правоохоронці перекваліфікували злочин в замах на умисне вбивство.

Підозрюваному загрожує покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

0