USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі триває реконструкція будівлі згорілої школи №53, – ФОТО

У Запоріжжі триває реконструкція будівлі згорілої школи №53, – ФОТО

У Запоріжжі в цьому році планують завершити відновлення згорілої школи у Шевченківському районі.

Про це повідомляють в прес-службі мерії.

У Запоріжжі продовжують відновлювати школу №53, яка розташована в Шевченківському районі та кілька років тому постраждала від пожежі. Підрядники утеплюють покрівлю, ремонтують спортивний зал, готують до утеплення фасад. Тривають внутрішні роботи.

Відновлення школи проводиться за рахунок залучення коштів Європейського інвестиційного банку, проект вдалося включити в державну програму «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України».

Будівельні роботи тут почалися в серпні 2020 року. За цей час підрядники встановили і армували монолітний каркас перекриттів між поверхами, зробили монтаж перегородок, ремонт покрівлі, посилення віконних прорізів, ремонт спортивного залу. Триває ремонт, утеплення покрівлі, монтаж електричних мереж, перегородок в приміщеннях, установка нових вікон і т.д.

Ремонтні роботи планують закінчити в цьому році. За умови стабільного фінансування можна говорити про закінчення вже у вересні, саме таке завдання було поставлене перед підрядниками.

Після закінчення робіт, щоб розвантажити розташований поруч дитячий сад, в будівлі школи збираються відкрити дві дошкільні та ясельну групи.

У Запоріжжі на Правом маршрутка влетіла у стовп: 8 пасажирів постраждали, водій втік. У соцмережах вже опублікували запис з моментом зіткнення.

У Зaпоріжжі СБУ блокувaлa спробу рейдерського зaхоплення «Мотор Січ», – ФОТО


Читайте також:

У Запоріжжі на заводі ЗАЗ будуть збирати автомобілі КІА

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0