USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі практично завершили всі роботи в будинку, який постраждав через ворожий обстріл, — ФОТО

У Запоріжжі практично завершили всі роботи в будинку, який постраждав через ворожий обстріл, — ФОТО

У постраждалому під’їзді будинку на вулиці Зестафонська, 10, який у жовтні 2022 року постраждав внаслідок російського ракетного удару, роботи практично завершено.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

Квартири 1-го під’їзду будинку вже підключено до газопостачання. Зараз підрядник займається фарбуванням сходових маршів та укладає керамічну плитку на сходових клітинах. Паралельно ведуться ремонтні роботи у 2-му під’їзді будинку.

Почали укладати кахель і у санвузлах квартир будинку по вулиці Кияшка, 22. Підрядник також прокладає електромережі у Центрі надання адміністративних послуг. У будинку вже замінили два каналізаційні випуски, ще стільки ж на фінішному етапі.

У будинку на проспекті Соборному, 151 зараз утеплюють перекриття даху. Також у відновлених квартирах будинки клеять шпалери, укладають кахель та ламінат, встановлюють сантехніку. Ремонтують і постраждалі квартири в інших під’їздах будинку.

У будинку на вулиці Сталеварів, 16 прокладають електромережі у квартирах відновлюваного під’їзду. Потім підрядник розпочне встановлення інженерних мереж. У найближчих планах – початок оздоблювальних робіт у відновлених квартирах та завершення укладання металочерепиці.

У Запоріжжі планують побудувати першу підземну школу: що вже відомо


Читайте також:

У Запоріжжі жінку з дитиною під час тривоги не впускали до укриття: у мерії розпочали службове розслідування, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0