USD: EUR:
... в Запорожье
Як виглядає причал, з якого завтра почнуть перевозити жителів правого берега Запоріжжя на лівий, – ФОТО

Як виглядає причал, з якого завтра почнуть перевозити жителів правого берега Запоріжжя на лівий, – ФОТО

Підрядники закінчують будівництво причалу, з якого вже завтра почнуть перевозити жителів правого берега Запоріжжя на лівий.

Про це повідомляє кореспондент «Першого Запорізького».

Спорудження причалу для пасажирських перевезень в обхід Дніпрогесу проводили в оперативному режимі. Протягом декількох днів підрядники виконали необхідне бетонування площадки, встановили металеву огорожу, посилили опорні стінки. Загалом, підготували старий причал, який давно не використовувався, для посадки пасажирів на катер.

Нагадаємо, 21 серпня в запорізькій мерії провели нараду, на якій обговорили шляхи вирішення проблеми пробок на греблі Дніпрогесу. Одним з рішень стало створення катерного сполучення між правим на лівим берегом для перевезення пасажирів. Для цього міський голова провів перемовини з представниками «Адміністрації річкових портів». Невдовзі було прийнято рішення виконкому і на сайті Запорізької міськради повідомили дату запуску річкового безкоштовного транспорту.

Вже завтра вранці, 28 серпня, запорожці зможуть скористатися річковим транспортом, щоб потрапити з одного берега Дніпра на інший. Проїзд безкоштовний.

Читайте також: «Читаю ваші коментарі»: запорізький мер відмовився від ідеї проведення Покровського ярмарку на Хортиці

0