USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі побудували новий шкільний стадіон за 2 мільйони гривень, – ФОТО

У Запоріжжі побудували новий шкільний стадіон за 2 мільйони гривень, – ФОТО

У запорізькому академічному ліцеї побудували багатофункціональний спортивний майданчик.

Про це повідомляють у прес-службі мерії.

Повноцінна спортивна локація, де можна займатись різними ігровими видами спорту, з’явилася в Олександрівському районі на базі запорізького академічного ліцею.

Майданчик було побудовано за сприяння народного депутата від партії «Слуга Народу» Сергія Штепи за рахунок державної субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів. На будівництво було спрямовано понад 2,2 мільйони гривень з державного бюджету. Також з міського бюджету було виділено фінансування на розроблення проєктно-кошторисної документації.

Нагадаємо, загалом у Запоріжжі за рахунок державної субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів фінансується будівництво 9 нових дитячо-спортивних майданчиків. Чотири з них збудовано в Олександрівському районі міста. Ще п’ять до кінця року з’являться в Шевченківському районі Запоріжжя.

Також в рамках покращення спортивної та дитячої інфраструктури до кінця року зроблять капітальний ремонт спортивного майданчика в навчально-виховному комплексі №111 в селищі Тепличне, який передбачає встановлення нових тренувальних елементів.

У Запоріжжі зроблять капітальний ремонт школи у рамках «Великого будівництва»: вартість проєкту – 160 мільйонів гривень, – ФОТО   


Читайте також:

У Запоріжжі розпочали реконструкцію парку «Дубовий гай»: що планують зробити, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Ми2021-12-01 08:08:39
Хорошо осваивают деньги налогоплательщиков,великий грабиж зе
Я2021-11-24 03:45:56
Покрасить асфальт в кросно-сине-зеленый цвет и обтянуть сеткой стоит 2,2миллиона гривен?я бы один справился за сто тысяч и положил бы себе в карман 50000